Kontorleders sommerhilsen

Sekretariatet holder åpent gjennom sommeren, bortsett fra 17. - 21. juli. Her finner du mer informasjon om sommeren i BFs sekretariat.

Sommerferien står for døra, og det betyr roligere tider også for oss som jobber i BFs sekretariat. All erfaring tilsier at mengden av direkte henvendelser til sekretariatet reduseres kraftig fra slutten av juni til begynnelsen av august. Vi i sekretariatet skal jo også ha ferie, så i perioden 26. juni – 11. august vil bemanninga på kontoret være redusert i større eller mindre grad. I uke 29, dvs. 17. – 21. juli, vil sekretariatet være helt stengt. I hele denne perioden må man regne med at oppfølging av henvendelser som ikke er akutte vil ta lengre tid enn normalt.

Sommerferietida betyr likevel ikke at alt stopper opp. I sekretariatet har vi flere store oppgaver som vi kommer til å jobbe med gjennom sommeren. BF har landsmøte til høsten, og viktige landsmøtesaker som målprogram og budsjett må forberedes. Medlemsundersøkelsen 2017 ble nylig avsluttet, og den skal analyseres. Nye forsikringsordninger for BFs medlemmer skal lanseres like over sommeren – det gleder vi oss til, men det er en del som må legges til rette først.

For én gruppe av BF-medlemmene blir denne sommeren sikkert ganske spesiell – de som nettopp har avslutta bibliotekarutdanninga og nå er fullt opptatt med å finne seg en jobb. Sjøl om det er begrensa hva BF kan bidra med i søknadsprosessen, kan forbundet være til mer nytte når man har fått tilbud om ansettelse. Har du spørsmål om lønn, arbeidstid, arbeidsavtale eller annet i forbindelse med ansettelse, kan du gjerne ta kontakt. Og husk å oppdatere medlemsinformasjonen din (se http://bibforb.no/medlemskap/oppdater-medlemsinformasjon/) når jobben er i boks. Lykke til med jobbjakta!

Vi ønsker alle medlemmer en strålende sommerferie!

Petter Bruce
Kontorleder i BF